Navigation Menu+

Marianna Farkas

#Nederlands

Goede dag, van harte welkom!

Ik heb mijn diploma voor toerisme in 1989 gehaald na een wending in mijn toemalige loopbaan als bedrijfseconoom en ik begon als gids voor Nederlandstalige gasten te werken.

Naast stadstoeren deed ik rondreizen waarbij ik zelf ook keer op keer genoot van de herontdekking van de bijzonderheden in mijn geboorteland.

Want reizen is ook mijn hobby en ik ben ervan overtuigd dat ik door mijn eigen reiservaringen beter op de behoeftes van mijn klanten/gasten kan inspelen.

De moderne toerist kiest mede dankzij (vlucht)aanbiedingen eerder voor individuele reizen en ik besloot me te focussen op de organisatie en begeleiding van reizen op maat.

Voor elk wat wils oftewel geknipt voor u. Iedere opdracht is anders en door mijn ruime kennis en netwerk kunt u uit een breed scala aan dynamische programmaonderdelen kiezen. Gasten die u voorgingen keerden tevreden naar huis.

Reizen is een passie voor velen. Ik nodig u dan ook uit om uw passie met mij te delen, waarbij ik mijn kennis – overgoten met mijn enthousiasme – graag met u deel. Niet alleen over bezienswaardigheden en geschiedenis maar ook over de laatste lokale wetenswaardigheden, culinaire hoogstandjes, uitgaan en nog veel meer.

Graag tot ziens,
Marianna Farkas

email: dutchbudapest@tourguideshungary.com
tel: +36 30 2138261

www.guideinbudapest.hu/nl/

qr363

QR link: http://tourguideshungary.com/review/review.php?tgid=363Message to Guide
Name
Email  

Inquiry Partnership

 

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 | Tour Guides Hungary | info@tourguideshungary.com