Navigation Menu+

About

 tourguideshungary.com is a nonprofit website for licensed tourist guides in Hungary. The aim of the website is to make the tourist guides available on modern and international platforms. You can find tourist guides and their tours in 19 languages. The website is free from any other content and advertisements. The tourist guides advertise themselves on the page. The website provides professional tourist information by its members, the tour guides themselves. We cooperate with the local tourist offices.

There is no membership fee, commission fee and any other financial commitment. The website is under professional supervision. The content of each tourist guide’s page is provided by the tourist guides themselves. The layout and design is centrally maintainted. The technical background is continuously improved including search engine optimisation and latest marketing possibilities.

The elements of TGH’s portfolio:
– website for rarely changing content. Profiles and tours of the tourist guides. The number of tours and guides increase every day.
– facebook page with funky, constantly new content (3-5 new article every day). We boost it with Facebook Marketing.
– map system that helps the tourists to choose Budapest/Hungary for their destination (influence demand).

 

 Engedéllyel rendelkező, magyarországi érdekeltségű idegenvezetők nonprofit weboldala. Célja, hogy az idegenzetők a XXI. századi, nemzetközi trendek szerint elérhetők legyenek az interneten. Lehet keresni idegenvezetőt és programot jelenleg 19 idegen nyelven. Az oldal mentes minden egyéb tartalomtól és reklámtól. Az idegenvezetők önmagukat adják el az oldalon keresztül. A rendszer a tag idegenvezetők által profi turisztikai tartalommal bír. Együttműködünk a helyi turisztikai hivatalokkal.

Nincs tagsági díj, nincs közvetítői jutalék, és semmilyen egyéb pénzügyi elkötelezettség. Az oldal folyamatos szakmai felügyelet alatt áll. Az egyes idegenvezető adatlaptartalom szabadon megadható. Az elrendezés, megjelenítés – az egységes és profi megjelenés érdekében – központilag történik. A technikai háttér folyamatos karbantartás és fejlesztés alatt áll. Ide értendő a kereső optimalizálás és egyéb marketing lehetőségek kihasználása.

A TGH portfolio elemei:
– weboldal, főleg a ritkán változó tartalomnak. Idegenvezetők adatlapjai és túráik. A tag idegenvezetők és a túrák száma folyamatosan nő.
– facebook oldal a pörgős, naponta 3-5 újonnan megjelenő cikk. Itt alkalmazunk fizetős marketinget is.
– térképes alrendszer, ami segíti az utazót a döntésében, hogy Budapestet / Magyarországot válassza úticélnak (igényteremtés).

 

Copyright © 2016 | Tour Guides Hungary | info@tourguideshungary.com