Navigation Menu+

Kiss Eszter

Licenced tour guides Hungary Budapest

Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Az élet úgy hozta, hogy Firenzébe költöztem a családommal immár 6 éve. A város kezdetektől lenyűgözött. Életemben először nem tudtam hol kezdjem a látnivalók felfedezését. Önszorgalomból jártam a múzeumokat, templomokat keresve és legtöbbször megtalálva azt az élményt, amit csak az ismer, aki ült már a Badia Fiorentina templom padjaiban, míg az őszi napsugár besüt az ablakon, vagy a Santa Croce templomban fedezte már fel Giotto több mint 700 éves freskóit, vagy az Uffizi galériában keresett már magyar vonatkozású emlékeket.
Miután sorra látogattam a város nevezetességeit, éreztem, hogy nem tarthatom magamban mindezt az élményt. Meg kell osztanom másokkal. Nyitottam egy oldalt fényképekkel, leírásokkal. Tovább mentem. Elvégeztem egy 800 órás idegenvezetői tanfolyamot, így ma már egyéni és csoportos vendégeimnek mutathatom meg Firenze ismert és kevésbé ismert csodáit magyar, olasz és angol nyelven.

Túráim mindig személyre szabottak és élmény alapúak. Küldetésemnek tartom, hogy Firenze felfedezése során érthetővé és élvezhetővé tegyem a sokszor bonyolult történelmi korokat, illetve a világhírű művészeti alkotásokat. Többször találkozom azonban azzal az igénnyel is, hogy Firenze kevésbé híres arcát is megismertessem. Ezt is örömmel teszem, hiszen jóval többet rejt a város, mint amit egy átlagos útikönyv ígér. Ilyenkor lehetőségünk van ízlelni, szagolni, különleges élményeket gyűjteni.
Firenze után Fiesole, Pistoia és Siena városban is részt vettem továbbképzésen, így ma már ezekben a szintén rendkívül gazdag toszkán városkákban is tudok segíteni az ide látogatóknak.

Elerhetőségek:

kisseszter2@gmail.com

Facebook: Hello. Itt Firenze


Túráim

(további információk a képekre kattintva)