Navigation Menu+

Demmel László

Licenced tour guides Hungary Budapest

Ázsia és én

Gyermekkorom óta szeretem ezt a titokzatos és rendkívül izgalmas kontinenst. Mindig is vonzott történelme, kultúrája és művészete. Először mint sportoló, majd mint harcművész nagyon sokat foglalkoztam azokkal az országokkal, főleg Japánnal és Kínával, ahonnan kedvenc, mindennapi és igen csak strapás elfoglaltságaim származtak. Ez vezetett el később oda, hogy szenvedélyen vadásszak minden olyan irodalomra, filmre, zenére és művészeti alkotásra, ami csak elérhető volt az akkori Magyarországon. Szakmám (karmám) úgy hozta, hogy 1985-ben alkalmam volt hosszabb időt eltölteni Pekingben és nem turistaként. Ez a látogatás alapvetően meghatározta az utóbbi évtizedemet.

Elkezdtem szorgalmasan járni Ázsia országait, szinte mindenhol eltöltöttem pár hónapot, évet.
Szenvedélyem a keleti kultúra és nyelvek iránt nagyon hamar lehetővé tette, hogy ne csak idegenként tegyem ezt, hanem a helyi közösség is befogadjon ott, ahol éltem (élek). És ez a kulcs ahhoz, hogy az ember meglássa a mindennapi életben a finom részleteket, hozzájuthasson az ezer éves ázsiai kultúra eredeti forrásaihoz. Olyanokhoz, amiket egy arrafelé bóklászó „fehérember” elől elzártak és soha nem is fognak publikussá válni. Ennek az útnak fontos állomása volt befogadásom a song Shan Shaolin Templom harminckettedik generációjának közösségébe. Mestereim és testvéreim sokat segítettek Ázsia megismerésében. Olyan helyekre jutottam el velük, ami nem csak a külföldiek, de a helyi lakosság nagy része elől is elzártak.

Szívesen megosztom tapasztalatimat azokkal, akiket érdekel ez a kultúra, a történelmi emlékek, a mai Ázsia mindennapi élete, a fantasztikus tájak,  vagy csak éppen egy kellemes körutat, nyaralást szeretnének összehozni errefelé.

Hová lehet velem eljutni?

Ázsia 13 országába, de amiket igazán szeretek és ismerek: Thaiföld, Kambodzsa, Vietnam, Laosz, Burma (Myanmar), Japán, Malajzia, Szingapúr, Kína, Hong Kong-Makaó, Dél-Korea és Új-Zéland.

Mikor lehet velem jönni?

A magyar utasok szemében Ázsia egy távoli és alapvetően téli uticél. Pedíg  Ázsia egész évben nyitva tart, az év minden napjára megvan az a rész, ami éppen akkor a legcsodálatosabb.
Tehát: egész évben várom szeretettel azokat, akik vanami nagyon szépet, izgalmas terepet keresnek utazásaikhoz, üdüléseikhez vagy éppen vállalkozásaikhoz…

Nyelvek amiket szívesen beszélek (és sokat):
magyar és angol


TÚRÁK

(további információk a képre kattintva)

Elérhetőségeim:

Mobil (Viber): +36 70 623 9513

e-mail: hq@azsia-utazas.hu

Főbb honlapok:

http://www.azsia-utazas.hu

http://www.vietnamiut.hu

http://www.thaifoldi.utazas.hu

Facebook oldalak és csoportok:

Vietnam magyarul

Thaiföld Magyarul

Bangkok Magyarul

Phuket Magyarul

Ázsia magyarul